UFC 218 verliest Franky “The Answer” Edgar

Het Braziliaanse Combate wist te melden dat het main event van UFC 218 een klap heeft gehad en dat Frankie Edgar een blessure heeft opgelopen in zijn gezicht.

“The Answer” zou op 2 december een poging doen om kampioen in twee gewichtsklasse te worden tegenover featherweight kampioen Max Holloway, maar heeft helaas afgezegd door een blessure. Het is op het moment nog niet geheel duidelijk om wat voor blessure het gaat, maar volgens geruchten is het blessure aan in het gezicht.

De kampioen heeft inmiddels ook al van zich laten horen en geeft aan dat hij hoe dan ook zal gaan vechten tijdens UFC 218.

De UFC zal op zoek gaan naar een vervanger en hoewel er wel wat opties zijn lijkt Jose Aldo de meeste kans te maken. Hij heeft zelf een gevecht staan tegen Ricardo Lamas op 16 december dus het zou qua timing best goed uitkomen. Cub Swanson zou ook kans maken aangezien zijn win-streak momenteel op vier partijen staan. Wat er daadwerkelijk gaat gebeuren is nog niet duidelijk, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk niet lang gaan duren.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY