UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 218 met als main event een rematch tussen titeluitdager en voormalig featherweight Kingpin José Aldo en kampioen Max Holloway. Zoals gewoonlijk heeft de UFC weer een reeks embeddeds klaar staan voor ons om een kijkje te nemen in de aanloop naar het event.

In aflevering 4 van UFC 218 Embedded zie je featherweight kampioen Max Holloway die een nieuw pak uitzoekt en schaatst in de kou van Michigan. Voormalig featherweight kampioen Jose Aldo en voormalig lichtgewicht kampioen Eddie Alvarez beginnen af te vallen. Heavyweight Francis Ngannou en lightweight Justin Gaethje trainen beiden voor knock-outs in hun aankomende partijen. De sterren van de main en co-main events – Holloway, Aldo en heavyweights Ngannou en Alistair Overeem – entertainen bij de open work-outs.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsUFC

RELATED BY