UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 218 met als main event een rematch tussen titeluitdager en voormalig featherweight Kingpin José Aldo en kampioen Max Holloway. Zoals gewoonlijk heeft de UFC weer een reeks embeddeds klaar staan voor ons om een kijkje te nemen in de aanloop naar het event.

In aflevering 3 van Embedded UFC 218 meet de zwaargewicht Francis Ngannou zich tijdens een mediadag in Los Angeles tegen strawweight Michelle Waterson en doet vervolgens wat sightseeing in Californië. De featherweight Max Holloway blijft op schema met een persoonlijke chef-kok en een expeditie. Heavyweight Alistair Overeem, lightweight Eddie Alvarez en featherweight Jose Aldo komen samen met de zon aan in Detroit. In het gasthotel beginnen de strawweights Cortney Casey, Tecia Torres en Felice Herrig aan fightweek, lightweight Justin Gaethje controleert zijn gewicht, lightweight Paul Felder krijgt kippenvel en komen tegenstanders als Henry Cejudo en Sergio Pettis elkaar tegen.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsUFC

RELATED BY