Dion Staring en Nills van Noord treffen elkaar tijdens WFL MMA 2

World Fighting League zal op 24 maart zijn tweede Mixed Martial Arts evenement gaan opzetten in het Topsportcentrum te Almere. Na het succes van de vorige editie gaat de organisatie het dit jaar nog grootser aanpakken en zullen er meerdere evenementen gaan plaatsvinden. 

De organisatie maakte vandaag het eerste gevecht bekend en dat is een knaller van een partij! In de heavyweight divisie zal de veteraan Dion “The Soldier” Staring (36-14) zijn 51ste partij draaien tegenover “The Caveman” Nills van Noord (17-9-2). Deze partij staat garant voor vuurwerk en tussen beide heren zijn er maar liefst 40 finishes gevallen. Beide mannen zijn bekend in de Mixed Martial Arts scene en hebben bijelkaar opgeteld over de hele wereld gevochten.

De organisatie zal in de komende dagen nog meer partijen gaan vrijgeven en beloofd nog wat toppartijen neer te gaan zetten. Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws over WFL MMA.

We spraken Dion Staring na zijn laatste overwinning over zijn partij en wat hij nog van plan was in zijn carrière.

Comments

comments

Categories
Dutch EventsDutch NewsWorld Fighting League

RELATED BY