Holly Holm vs. Megan Anderson op UFC 225

Het is al een hele tijd dat de UFC en Cris Cyborg aan het praten zijn om de vrouwelijke featherweight divisie op te zetten omdat die er simpelweg nog steeds niet is. Cris Cyborg is de champ maar er is nog niet een divisie gecreƫerd en het lijkt erop dat er nu eindelijk beweging in zit.

Voormalige bantamweight kampioen Holly Holm zal het 9 Juni opnemen tegen Megan Anderson op UFC 225 in Chicago. De winnaar zal hoogst waarschijnlijk voor de titel mogen vechten tegen de huidige kampioen Cris Cyborg. Op UFC 219 vocht Holm (11-4) al tegen Cyborg en verloor een unanieme beslissing. Anderson (8-2) heeft niet gevochten sinds Januari 2017, waar ze wel de titel won van Charmaine Tweet bij Invicta FC. Anderson en Cyborg zijn al een tijdje via social media bezig om tegen elkaar te vechten maar het kwam er steeds niet van.

Mocht Anderson winnen van Holm zet dit haar natuurlijk direct op de kaart waardoor het gevecht tegen Cyborg een groot spektakel zal worden.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFC

RELATED BY