Pitbull vs Weichel 2 staat vast voor Bellator MMA 203, 14 Juli in Rome

Bellator is van plan om hun eerste evenement in Rome te houden op 14 juli 2018. Bellator gaat de afgelopen jaren regelmatig naar Florence en Turijn en nu zullen ze eindelijk eens naar de hoofdstad gaan.

Aan de top van de MMA kaart zal er een rematch zijn tussen featherweights Patricio “Pitbull” Freire en de Duitse Daniel Weichel om de felbegeerde featherweight titel. Sinds die tijd verloor Freire de titel van Daniel Straus en won hij die vervolgens weer terug. Weichel herstelde zich ook van zijn verlies door vier achtereenvolgende overwinningen te boeken. De lokale held Alessio Sakara (19-12, 2 NC) zal het gaan opnemen tegen Jamie Sloane (8-3). Sakara vocht zijn laatste gevecht voor de titel tegen Rafael Carvalho en verloor die op KO in de eerste ronde.

De kaart zal bestaan uit twee delen, Bellator MMA en Bellator Kickboxing. De Bellator MMA kaart ziet er als volgt uit:

  • Patricio Freire (c) vs. Daniel Weichel
  • Alessio Sakara vs. Jamie Sloane
  • Eduardo Dantas vs. Michael McDonald

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY