Rory Macdonald & Ben Askren dagen elkaar uit op twitter

Een MMA fan heeft een poll online gezet met de vraag wie zou winnen: Rory Macdonald of Ben Askren

Een MMA fan heeft een poll online gezet met de vraag wie zou winnen: Rory Macdonald of Ben Askren. Die zal zeker in zijn stoel springen want “The Red King” reageerde er zelf op en Ben Askren ging er ook op in. Ze gingen even heen en weer waardoor de hele MMA wereld deze pot wil zien.

Rory Macdonald won in Januari de Bellator welterweightweight titel van Douglas Lima in een decision. Ben Akren is een gepensioneerde Bellator en ONE welterweight champion die alleen terug zou komen voor 3 grote potten, Georges St Pierre, Khabib Nurmagomedov of Rory Macdonald.

Denk je dat hij er nu eentje aan de haak heeft geslagen? Zie hieronder de interactie op twitter tussen de twee.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY