Mirko Cro Cop slaagt voor zijn drugstest in aanloop naar Bellator 200

Cro Cop slaagde voor een drugstest buiten competitie die afkomstig was van een monster verzameld op 5 april in zijn thuisland Kroatië.

Cro Cop slaagde voor een drugstest buiten competitie die afkomstig was van een monster verzameld op 5 april in zijn thuisland Kroatië. Mohegan Tribe Department of Athletic Regulation directeur Mike Mazzulli bevestigde het met MMA Fighting op woensdag. Mazzulli, de Association of Boxing Commissions en Combative Sports (ABC) president die de overzeese shows van Bellator regelt, reisde zelf naar Kroatië om het monster te verzamelen.

Cro Cop, 43, ontmoet Roy Nelson op Bellator 200 op 25 mei in Londen. Zijn toevoeging aan de kaart was eerder dit jaar veel besproken, omdat hij technisch nog steeds is geschorst door USADA nadat hij het gebruik van human growth-hormone in 2015 heeft toegegeven. Cro Cop ging daarna met pensioen en verliet de UFC, waardoor de USADA drugtestpool werd verlaten, dus zijn suspensie werd bevroren.

Omdat Cro Cop meer dan twee jaar geleden door USADA is gepakt en commissies geen USADA-regels hoeven te volgen, vertelde Mazzulli aan MMA Fighting vorige maand dat het alleen maar eerlijk was om Cro Cop te laten vechten voor Bellator – op voorwaarde dat hij de noodzakelijke drugstesten zou halen.

Het zal een rematch gaan worden wanneer Cro Cop en Nelson de Bellator kooi betreden. Hun eerste ontmoeting was tijdens UFC 137 in oktober 2011 en daar ging “Big Country” ervan door met de winst via TKO in de derde ronde. Bellator 200 word één van de grootste evenementen die de organisatie zal gaan houden met onder andere onze Gegard Mousasi die zal gaan strijden voor de middleweight titel tegenover Rafael Carvalho!

Bekijk de voorlopige line-up hier:

Main Card:

 • Middleweight: Rafael Carvalho (c) vs. Gegard Mousasi
 • Heavyweight: Mirko Cro Cop vs. Roy Nelson
 • Welterweight: Michael Page vs. David Rickels
 • Light Heavyweight: Phil Davis vs. Linton Vassell
 • Catchweight: Aaron Chalmers vs. Ash Griffiths

Preliminary card (Paramount Network.com)

 • Middleweight: Mike Shipman vs. Carl Noon
 • Women’s Flyweight: Anastasia Yankova vs. Kate Jackson
 • Featherweight: Chad Griffiths vs. Tom Mearns
 • Lightweight: Ryan Scope vs. Martyn Harris
 • Middleweight: Charlie Ward vs. Louis King
 • Featherweight: Saul Rogers vs. Jeremy Petley
 • Featherweight: Pedro Carvalho vs. Daniel Crawford
 • Middleweight: Anatoly Tokov vs. Vladimir Filipovic
 • Middleweight : Kevin Fryer vs. Costello Van Steenis

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorNews

RELATED BY