Max Holloway hoopt dat hij zijn titel mag verdedigen op UFC 226

Max Holloway gaat waarschijnlijk eerder vechten dan we dachten meld website MMA Fighting.

Max Holloway gaat waarschijnlijk eerder vechten dan we dachten meld website MMA Fighting. Twee weken nadat Holloway medisch afgekeurd was voor UFC 223, hoopt hij dat hij op 7 juli in Las Vegas zijn titel kan verdedigen tegen Brian Ortega op UFC 226. Hoewel het gevecht nog niet vast staat, wil Holloway dat het gebeurd.

De UFC is op zoek naar een tweede titelgevecht om de al aangekondigde Stipe Miocic vs. Daniel Cormier Heavyweight titelgevecht bij te staan. Holloway spreekt zich regelmatig uit over het feit dat als hij niet kan vechten in zijn thuisstaat Hawaii maar toch zou hij graag willen vechten in “The Ninth Island,” Las Vegas.

Holloway (19-3) zou op 3 maart vechten tegen Frankie Edgar, maar moest zich terugtrekken  vanwege een geblesseerde enkel. Hij accepteerde vervolgens een gevecht tegen Khabib Nurmagomedov op zes dagen notice, maar werd uit de wedstrijd gehaald door de New York State Athletic Commission bij de weigh ins nadat ze zich zorgen maakten over zijn extreme gewichtsverlies. Holloway’s laatste gevecht in Las Vegas was in 2015 toen hij Jeremy Stephens versloeg via unanimous decision op UFC 194.

Comments

comments

Categories
NewsUFC

RELATED BY