Dana White: We zullen dealen met Conor McGregor nadat de wet met hem heeft afgerekend

Conor McGregor, een van de grootste sterren ter wereld, zal niet snel in de Octagon of in een boksring stappen sinds hij te maken heeft met de gevolgen van zijn bizarre en gewelddadige verschijning in Brooklyn op 5 april.

Conor McGregor viel een bus vol atleten aan in een poging om rivaal Khabib Nurmagomedov te bereiken. Het incident leidde tot verwondingen aan atleten Michael Chiesa en Ray Borg, die moesten beide terugtrekken van hun partijen tijdens UFC 223. Er zijn meerdere aanklachten tegen de Ierse superster en hij zal in juni terug moeten keren naar New York om het vervolg van de rechtszaak bij te wonen.

Wanneer Conor McGregor terug zal keren in de octagon is nog onduidelijk en zoals UFC president, Dana White aangeeft, zal eerst het rechtssysteem met hem moeten handelen voordat de UFC een eventuele sanctie op gaat leggen.

“He’s gotta be punished by the law first,” White said when asked how officials were handling the McGregor situation. “Let’s see what happens in New York.”

Dana White werd ook gevraagd naar een eventuele match-up tegen de huidige lightweight kampioen, Khabib Nurmagomedov en of die plaats zou nemen in Moskou, Rusland. Daar was meneer White erg resoluut in.

“If you do a fight that big, you’ve got to do it in Vegas,” White said. “Khabib will fight in Russia at some point, but it won’t be that fight.”

We weten allemaal dat we White’s woord niet geheel serieus moeten nemen maar deze partij lijkt zich niet af te gaan spelen in Rusland, of toch wel?

Comments

comments

Categories
NewsUFC

RELATED BY