Michael Chiesa vs. Anthony Pettis herboekt voor UFC 226

De partij tussen Michael Chiesa en Athony Pettis die in eerste instantie tijdens UFC 223  zou afspelen is verzet naar UFC 226. De partij werk afgelast nadat Chiesa glas in het gezicht kreeg bij het befaamde “bus incident”  van Conor McGregor.

Michael Chiesa heeft meerdere sneden aan zijn gezicht overgehouden nadat Conor McGregor en zijn aanhang de bus belaagde waar de atleten inzaten om terug naar het hotel te gaan. Niet alleen Chiesa had glas in zijn gezicht gekregen van de raam maar ook Ray Borg heeft glas in zijn oog gekregen.

De twee lightweights zullen elkaar toch ontmoeten in de octagon tijdens UFC 226. Chiesa komt van een submission verlies af tegen lightweight contender, Kevin Lee en zal gaan proberen zich weer te herpakken en zijn reis naar de titel voort te zetten. Anthony Pettis komt ook van een verlies af, hij werd in de derde ronde van zijn partij door een andere lightweight contender, Dustin Poirier gestopt door middel van TKO. Beide mannen hebben dus iets recht te zetten en zullen alle twee gaan proberen een statement te maken in deze partij.

De kaart van UFC 226 heeft maar liefst twee titelgevechten op het programma staan waarvan één echte superfight. Light-heavyweight kampioen Daniel Cormier zal het gaan  opnemen tegen de heavyweight kampioen Stipe Miocic. Is dat nog niet genoeg voor je zal featherweight kampioen, Max Holloway zijn titel verdedigen tegen Brian Ortega.

Bekijk hieronder welke partijen nog meer zijn vrijgegeven voor UFC 226.

  • Stipe Miocic (c) vs. Daniel Cormier (c)
  • Max Holloway (c) vs. Brian Ortega
  • Michael Chiesa vs. Anthony Pettis
  • Francis Ngannou vs. Derrick Lewis
  • Raphael Assunção vs. Rob Font
  • Gökhan Saki vs. Khalil Rountree Jr.
  • Yancy Medeiros vs. Mike Perry
  • Uriah Hall vs. Paulo Costa

Comments

comments

Categories
NewsUFC

RELATED BY