Brave 12 met Brian Hooi in het main event!

Nederlandse vechter gaan de wereld rond

Nederlandse vechter gaan de wereld rond! Maar liefst 2 vechters van Nederlandse bodem zullen de kooi betreden bij Brave 12 in Jakarta, Indonesie. Anthony Engelen en Brian Hooi. Gisteren hebben de mannen de weging en face offs gehad en hun gewicht behaald.

Anthony Engelen (6-3) die zal het opnemen tegen Akhmat Magomedov. Engelen die zou 12 Mei staan op World Fighting League MMA tegenover Sameer Alekozai, maar door blessures is het evenement gecancelled. Als een last replacement heeft hij Engelen zijn partij nog vast kunnen zetten bij Brave FC. Zijn laatste partij vocht The Archangel bij WFL MMA 2 en verloor toen op submission van Duane van Helvoirt.

In de main event staat Brian Hooi (13-7-1) tegenover Eldar Eldarov (9-1-0), Eldarov is een rus die zijn laatste 8 partijen wist te winnen. Zijn laatste verliespartij was tegen niemand minder dan de huidige UFC lightweight champion Khabib Nurmagomedov. Brian Hooi, een sterkte stand up fighter, vocht in December voor het laatst bij GMC tegen Islam Khapilaev, die hij versloeg in de eerste ronde op TKO.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY