SHC 15: Post Fight Interview – Maarten Wouters

"Ik zag aan hem dat hij moe was en dat gaf mij die extra boost"

Gisterenavond tijdens Strength and Honour 15 stonden er drie titels op het spel. Het event in Dessel, Belgiƫ beloofde vuurwerk en heeft dat ook afgeleverd. In het totaal stonden er 16 partijen op de kaart maar een partij was uitgevallen aangezien Tomek Langowski onwel werd net voor zijn Benelux titelpartij met Nasr Essalhi. Afgezien van die partij was het een avond vol hoogwaardig amateur en professioneel Mixed Martial Arts.

Maarten Wouters heeft de middleweight SHC titel gisterenavond kunnen claimen met een overwinning over Tonny Dijk. Wouters is voor deze partij een gewichtsklasse omhoog gegaan en dat wierp gisterenavond zijn vruchten af. Wij spraken hem over de partij, zijn snor en de toekomst.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsLive reportsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY