SHC 15: Post Fight Interview – Senol Yazici

"Op gegeven moment zag ik hem breken"

Gisterenavond tijdens Strength and Honour 15 stonden er drie titels op het spel. Het event in Dessel, België beloofde vuurwerk en heeft dat ook afgeleverd. In het totaal stonden er 16 partijen op de kaart maar een partij was uitgevallen aangezien Tomek Langowski onwel werd net voor zijn Benelux titelpartij met Nasr Essalhi. Afgezien van die partij was het een avond vol hoogwaardig amateur en professioneel Mixed Martial Arts.

Senol Yazici maakte zijn pro debuut tegenover Jelle Zeegers. Twee prospects die een mooie carrière voor zich hebben alleen moest de 0 er bij een van de twee af. Het was Senol Yazici die de partij wist af te maken seconden voor het einde van de eerste ronde en we spraken hem na afloop. We hebben het over de partij, de voorbereidingen in het buitenland en zijn toekomst.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsLive reportsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY