(Announcements) Atlas 6: Makatita vs. Vonk.

2 november aanstaande zal de zesde editie van Atlas plaatsvinden. De locatie is zoals de vorige keren hetzelfde gebleven, Sportvision te Eindhoven. Zoals bekend zullen er zowel aateur partijen als pro partijen gevochten worden.

We mogen een aantal partijen bekend maken en we kunnen zeggen dat er een knalpartijen tussen zitten. Het main event is een featherweight titel partij tussen thuisfavoriet Dennis Vonk en Quincy Makatita.

Daarnaast zullen de heavyweight pro’s de ring btreden wanneer John Winter (0-0) het opneemt tegen Damian Olszewski (2-1). Winter maakt zijn pro debuut en zal zoeken naar zijn eerste overwinning tegenover de Pool Olszewski die momenteel een record van 2-1 heeft.

Ook zijn er een aantal amateur partijen die avond. Suoffian Loukili is een bekende bij Atlas en hij neemt het op tegen Nick van Linder. Deze partij zal gevochten worden op 77 kilo dus in de welterweight divisie.

De middleweights zijn ook vertegenwoordigt wanneer Dominique Schemmekes (4-1) tegenover Victor Kuiks (3-1) komt te staan. Schemmekes heeft er ongeveer een jaar uitgelegen om zijn game aan te scherpen en Kuiks heeft in anderhalf jar tijd een record van 3-1 op weten te bouwen.

Ook zal er een catchweight partij gevochten gaan worden op 74 kilo tussen Niek Waasdorp (1-0) en Jeroen Wirken. Waasdorp zal zijn tweede optreden doen voor Atlas en de zwarte band Judoka Jeroen Wirken maakt de overstap naar Mixed Martial Arts.

Wil je nog tickets kopen voor dit event? Koop HIER je tickets!

Comments

comments

Categories
ATLAS MMADutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY