Cindy Dandois stapt weer in de kooi!

Dandois zal in november twee keer te zien zijn, bij Excite Fight en Fight Club Den Haag

Ex UFC, Bellator en Invicta atleet Cindy “Battlecat” Dandois zal op 24 november in Den Haag de kooi betreden bij Fight Club Den Haag. Haar tegenstander is momenteel nog niet bekend maar de organisatie laat weten dat dat niet lang op zich zal laten wachten.

“Battlecat” heeft momenteel een record van 13-5 en voor het laatst heeft ze in de kooi gestaan tijdens Staredown 14. Haar tegenstander was Gemma Pike en Dandois had niet langer dan 3 minuten nodig om de partij te beslissen. Nu zal de Belgische op 15 november een partij draaien in Spokane, Washington voor Excite Fight en iets meer dan een week later de kooi instappen bij de organisatie van Satisch Jhamai.

Comments

comments

Categories
Fight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY