Soufyan Aarab stapt 24 November weer de ring in

Op 5 Oktober staptte de Marokaanse Nederlander Soufyan Aarab in de ring bij Fight Club Den Haag Challenger. Hij verloor deze op punten van de Schotse Rab Truesdale. Truesdale was een last minute vervanging voor Karl Nickel die zijn partij af had gezegd.

De Schot die wist wat er tegenover hem stond, alle 3 van Aarab zijn overwinningen zijn via knock out. Truesdale besloot tijdens de partij Aarab naar het canvas te halen en te clinchen waardoor hij de jury beslissing won.

In Aarab zijn corner krijgt hij advies van Gegard Mousasi. Foto’s door Shayed Habiboellah

De KOPS vechter Aarab vertelde ons dat hij geen blessures heeft van deze partij en zo snel mogelijk weer de ring in wilt stappen. En dat gaat hij ook doen. 24 November stapt hij bij het volgende Fight Club Den Haag evenement Oldskool Heroes 3.0 de ring in tegenover Karl Nickel (3-0-0). Zij hebben beide de partij geaccepteerd die eigenlijk op 5 Oktober plaats had moeten vinden.

Nickel heeft een perfect record van 3-0-0 en won alle 3 partijen met een finish. Waarbij de laatste 2 met submissions in de 1ste ronde. Gaat het hem lukken om nog een submission te krijgen of zal hetAarab lukken om nog een KO bij te schrijven op zijn record? We zullen het meemaken op 24 November. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link www.worldoffighters.nl

Bekijk hieronder het laatste gevecht van Soufyan Aarab vs Robert Truesdale:

Comments

comments

Categories
Fight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY