James Law, Glory Sports International

Robin van Roosmalen mist gewicht

Dit weekend zou Robin van Roosmalen vechten op Bellator 232 maar haalt het gewicht niet.

Robin van Roosmalen (2-0-0) zou morgen op Featheweight (66 kg) vechten tegen Cris “Sunshine” Lenciono (5-2-0) bij Bellator 232 maar woog tijdens de officiele weging 70 kg. De commissie hoofd Mike Mazzulli heeft gezegd dat Van Roosmalen vanaf nu op lichtgewicht zal moeten vechten. Lencioni heeft geweigerd om een gewichtsklasse hoger te vechten en hierdoor is het gevecht geannuleerd.

Lencioni poste op zijn facebook het volgende:

Geplaatst door Cris Lencioni op Vrijdag 25 oktober 2019

 

The fight is OFF. My opponent missed weight by 10 pounds. I am so sorry to all the good people that supported my career that will not get to see me put on a show tomorrow night. I’m absolutely sick to see such high level unprofessionalism from such a high level professional fighter. He now has a lifetime ban from the 145 weight class so this fight will never happen. I made weight like a pro of course but he was scared of some SUNSHINE. @ballwash @borntoughofficial @sunshineathletics @americantopteampdx @elitesportscompany @asgard503

 

Van Roosmalen heeft nog geen reactie gegeven.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

RELATED BY