Pieter Buist neemt het vanmiddag op tegen ongeslagen Tony Caruso

Kijk gratis naar het gevecht "The Archangel" via de ONE app

Het zal de tweede partij worden voor Buist binnen ONE Championship. Hij zal een sterke test voor zich hebben in de vorm van de Australiër Tony Caruso. Het event ONE Championship: Dawn of Valor zal rond half een Nederlandse tijd beginnen en het word verwacht dat Pieter Buist tussen 13.30 en 16.00 zal gaan vechten afhankelijk van hoe de partijen ervoor zullen verlopen.

Tony Caruso is een ongeslagen Australische atleet die zijn ONE debuut zal maken tegenover “The Archangel”. De Australiër kan  goed uit de voeten op de grond en heeft van zijn zeven overwinningen er maar liefst vier op submission gewonnen. Zijn laatste twee uitingen waren submission overwinningen over, Jai Bradney en Tristan Murphy tijdens Eternal MMA en Diamonback Fighting Championship. Beide zijn lokale Australische organisaties.

Pieter Buist heeft momenteel een win-streak van zes achtereenvolgende partijen en zoekt uiteraard vanmiddag naar zijn zevende. Hoewel Buist voornamelijk een stand-up fighter is kan “The Archangel” heel goed op de grond. Zo heeft hij al vaker “black belts” weten te submitten en met de regels bij ONE waar je wel mag knieën op een gegronde tegenstander zal  het dus extra gevaarlijk worden om Buist naar de grond te werken.

Je kan het live kijken via de app van ONE Championship die overigens helemaal gratis is.

Voor android HIER te downloaden!

Voor Iphone HIER te downloaden!

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY