Jairzinho Rozenstruik vervangt Walt Harris tegenover Alistair Overeem

De Surinaamse Jairzinho "Bigi Boy" Rozenstruik zal het 1 maand na zijn winst over Arlovski opnemen tegenover Alistair Overeem

De Nederlandse legende en #6 ranked Alistair Overeem zou op 7 December vechten tegen #10 ranked Walt Harris in Washington, Amerika. Walt Harris heeft zich terug moeten trekken uit zijn partij omdat zijn dochter sinds 24 Oktober is vermist.

Op die dag poste Harris het volgende:

Hierdoor stond Alistair Overeem zonder tegen stander. ESPN’s Brett Akomoto poste gisteravond dat de Surinaamse Jairzinho Rozenstruik gaat invallen voor Harris tegenover Alistair Overeem.

Rozenstruik (ongerankt) won afgelopen zaterdag tijden UFC 244 van legende Andrei Arlovski in 29 seconden en zal nu tegen #6 gerankte veteraan Overeem komen te staan. Jairzinho won van zijn 9 MMA gevechten 8 op KO. Overeem won zijn laatste 2 gevechten op KO. Beide vechters komen van een kickbox achtergrond dus kan een hele mooie kickbox partij worden.

Met Overeem als ex K1 Kampioen. En Rozenstruik die 10-voudig wereld kampioen kickboxen is.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFC

RELATED BY