Deze vrijdag vecht Costello van Steenis bij Bellator 233

De Nederlander Costello van Steenis stapt vrijdag weer in de kooi bij Bellator tegen John Salter

The Spaniard 12-1-0 uit Vlaardingen vecht voor de 4de keer in Bellator. Dit keer vecht hij zijn eerste Bellator main event in Oklahoma. Sinds zijn debuut in Bellator in October 2017, won van Steenis al zijn partijen in Bellator en laat zien dat hij een contender is voor de belt.

John Salter 16-4-0 is een ex UFC vechter en zal zijn 8ste gevecht houden in Bellator. Zijn Bellator record is 6-1-0. Hij verloor zijn enige partij in Bellator van de huidige kampioen Rafael Lovato Jr die op 22 Juni 2019 de belt won van Nederlandse Gegard Mousasi. Salter vocht zijn laatste gevecht bij Bellator 210 die inviel voor Melvin Manhoef tegen Chidi Njokuani en won die met een Submission in de eerste ronde.

Hieronder de highlights van Costello in Bellator

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY