Atlas MMA 6: Vonk vs Makatita – Full Fights (VIDEO)

Bekijk hier alle 18 full fights van Atlas MMA 6

De zesde editie van Atlas MMA was een groot succes! Zoals voorgaande edities speelde Atlas MMA zich af in Eindhoven bij sportcentrum Sportvision. Het was helemaal uitverkocht en de sfeer zat er goed in van begin tot eind. Uiteraard waren wij erbij en we hebben de partijen deze keer mogen opnemen van de organisatie. Ze staan allemaal los op ons YouTube kanaal (Dutch Fight Network) die uiteraard te bekijken en te delen zijn. Alle 18 fights van de avond staan er allemaal op dus je kan alle actie van het gehele event nogmaals beleven.

De volgende editie zijn wij er zoals gewoonlijk weer bij en zullen we weer beelden opnemen van de partijen. Wil je snel de uitslagen terug kijken check dan HIER!

Comments

comments

Categories
ATLAS MMAMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY