Dit weekend is de terugkeer van Artur Szczepaniak

De Belgische welterweight uit Genk zal dit weekend weer in de kooi staan.

Het is even stil geweest rondom de Belgische prospect Artur Szczepaniak (4-1) maar dit weekend staat hij weer in de kooi bij Fightclub Bilzen en zal hij zoeken naar zijn vijfde overwinning.

Het is ongeveer acht maanden geleden dat we Szczepaniak in de kooi hebben gezien bij Staredown waar hij een last minute vervanger kreeg in de vorm van Benoit Saint-Denis. Die partij verloor hij echter op submission in de derde ronde. In de tussentijd heeft hij een aantal blessures gehad en moest hij het wedstrijd vechten even op een lager pitje zetten. De Team Mixfighter Genk atleet heeft deze keer niet alleen in Genk getraind maar heeft zijn camp bij UFD Gym in Düsseldorf gedaan, waar hij onder andere trainde met KSW atleten Roberto Soldic en Erko Jun.

Zijn tegenstander is Dhimitri Herri (3-1) van 141 MMA Hasselt die twee van zijn overwinningen heeft op TKO net als Szczepaniak. Beide mannen komen voor de winst en dat beloofd vuurwerk in België dit weekend.

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

RELATED BY