Dutch Fight Podcast #3: Stefan Struve en Jairzinho Rozenstruik

Nummer drie van Dutch Fight Podcast staat online! In verband met de komst van ons jongste DFN lid hebben we alleen de interviews online gezet en hadden we geen tijd voor een intro en een outro. Niet getreurd bij de volgende episode zullen we weer een volledig podcast online gooien.

We spreken met “The Skyscraper” Stefan Struve over zijn aankomend gevecht tegen Ben Rothwell en heavyweight KO machine Jairzinho Rozenstruik schuift ook even aan om het te hebben over zijn main event partij tegen niemand minder dan Alistair Overeem. Beide mannen staan klaar om in Washington om de octagon te betreden. Niet alleen deze Nederlanders staan vanavond in de kooi maar Ruthless atleet Djamil Chan zal aantreden in Zuid Afrika bij Brave FC.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPodcastVideos

RELATED BY