The Iron Lady verliest haar titelgevecht van Nunes

Germaine de Randamie vocht vandaag tegen de Kampioen Amanda Nunes en verloor het gevecht op punten. Germaine verloor het eerste gevecht in de eerste ornde op TKO. Maar liet in deze partij zien wat voor stappen ze op de grond heeft gemaakt. Ze wist Nunes te stabilizeren waardoor er geen TKO of Submission mogelijk was.

Het verslag ronde voor ronde van het gevecht:

De eerste ronde trok Nunes Germaine naar de grond en domineerde daar.

De 2de ronde wist Germaine deze grotendeels staande te houden en gaf een paar goeie knieeen in de clinch.

De 3de ronde wist Nunes het weer op de grond te houden maar The Iron Lady wist het een redelijk stabiel te houden. Ze raakte Nunes nog goed met een upkick. Maar Nunes einde toch de ronde bovenop.

De 4de ronde wist Nunes om niet meer te staan met Germaine en pakt een takedown binnen 30 seconden. Nunes houd wat ground and pound maar niks schadelijks. Germaine probeerd haar zoveel mogelijk vast te houden voor een mogelijke stand up. Germaine weet een triangle te pakken en staat daarvanuit weer op. Maar Nunes trekt haar direct weer naar de grond. En Germaine weet het redelijk stabiel te houden en krijgt zo goed als geen schade.

De laatste ronde staat Germaine achter en zou er nu voor moeten gaan. Nunes trekt de Randamie direct weer naar de grond. Nunes blijft ground and pound doen maar niet genoeg om The Iron Lady the finishen.

De wedstrijd en gaat tot het einde en Nunes wint met een unanieme beslissing.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsPPVUFC

RELATED BY