Badr vs Rico eindigd in controversie

De partij waar al maanden over gespeculeerd werd eindigt weer in controversie. In het Gelredome te Arnhem had Glory Kickboxing de rematch tussen kampioen Rico Verhoeven en Badr Hari opgezet.

Badr Hari zag er scherp uit en wist in de eerste ronde Rico Verhoeven zijn eerste acht tellen te geven. Verhoeven herpakte zich in de tweede ronde en wist beter te controleren waardoor hij waarschijnlijk de tweede ronde mee pakte. In de derde rond wist Hari nog een knockdown te scoren via headkick en probeerde niet lang daarna een draaitrap en zakte daarna meteen met pijn naar de grond. Geblesseerd aan zijn enkel moet Hari opgeven en komt er weer een controversieel einde aan dit gevecht.

Er is nog niet precies duidelijk wat de blessure inhoudt en wat Glory van plan is met de vervloekte partij.

Comments

comments

Categories
GloryKickboxing NieuwsNews

RELATED BY