WFL MMA 4 Poster en Hoofdpartij bekend gemaakt

World Fighting League MMA pikt het weer op in 2020 met hun 4de editie.

Op de poster staan 8 vechters en de hoofdpartij Melvin van Suijdam vs Mehdad Kavand. Bij World Fighting League MMA 3. Vochten beide heren in een toernooi voor de titel. Melvin van Suijdam wist op TKO te winnen van Oktay Karatas en Mehrdad Kavand won zijn partij op beslissing van Victor Kuku. De finale zal dus plaats vinden op 16 Februari 2020 in Hoofddorp.

Zie hier de poster:

De partij tussen heavyweights Soufyan Aarab en Ruud Vernooij zal ook plaatsvinden. Lees hier meer over hun partij.

Opvallend is dat er nog 5 hoofden op de poster staan die waarschijnlijk tegen elkaar zullen vechten. Deze zijn Welterweights Tonny van Dijk & Losene Keita. Lightweights Leon Jansen & Tycho Brakel En Hasib Fatah.

Tonny van Dijk (3-3-0) zal het hoogst waarschijnlijk opnemen tegen Losene Keita (3-0-0). Keita begon 3 maanden geleden aan zijn pro debuut en dit jaar eindigd hij met een 3-0-0 record. Van Dijk vocht voor het laatste op 5 Oktober bij Strenght & Honour Championship 15 waar hij verloor van Maarten Wouters op submission in een titel gevecht.

Kickboxer Tycho Brakel (2-3-0) vocht voor het laatst in 2018 op World Fighting League 3 tegen Agy Sardari waar hij van verloor op Triangle Choke. Hij zal het waarschijnlijk opnemen tegen de ground specialist Leon Jansen (2-1-0) die op hetzelfde evenement voor het laatst vocht tegen Nasr Essalhi en won met een Rear Naked Choke. Jansen is sinds dien rond aan het reizen geweest in Amerika en heeft bij de top gyms meegetraind met vechter zoals Jon Jones & Jairzinho Rozenstruik.

Hasib Fatah (4-1-0) vocht voor het laatste in 2018 op World Fighting League MMA 2 en won daar op TKO van Jasper Wiersma. Zijn tegenstander is nog niet bekend.

Bekijk hier de line up die tot nu toe bekend is.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY