Tegenstander voor Soufyan Aarab op WFL MMA 4 gevonden!

Op facebook werd vandaag bekend gemaakt door de trainer Zarko Vuckovic wie het op zal nemen tegen Aarab.

Trainer Zarko Vuckovic poste een paar uur geleden de tegenstander van Soufyan Aarab bij World Fighting League MMA 4, die plaats zal vinden op 16 Februari 2020 in Hoofddorp. Het is geen onbekende in de Nederlandse MMA scene. Ruud “Destroy” Vernooij (6-4-0).

foto shoot van Ruud Vernooij van team Agua voor WFL 16 02 2020 in Hoofddorp. Ruud vecht op de maincard tegen Soufyan Aarab van team Kops.

Geplaatst door Zarko Vuckovic op Zondag 22 december 2019

Vernooij vocht in 2019 2 keer. Hij vocht 29 Juni tegen Willem “Dirty” Struik (3-5-0) waar hij met een D’Arce Choke van won. Een paar maanden later op 12 Oktober stapte hij in de kooi bij Battle of Arnhem tegen de Nederlandse legend Dion “The Soldier” Staring (36-16-0). Van Dion won hij op TKO (Punches) nadat Dion weer last kreeg van zijn knie. Hetzelfde gebeurde Staring in zijn voor laatste gevecht waar hij zijn partij verloor bij World Fighting League MMA 2.

Destroy vervat 2020 met zijn eerste partij bij WFL MMA 4 tegen Soufyan Aarab (3-3-0).

Wij spraken een paar weken geleden met de 3-3-0 Heavyweight Soufyan Aarab op de podcast waar hij aangaf dat hij zou gaan vechten bij WFL MMA 4, maar dat er nog een tegenstander gevonden is. Zie hieronder ons gesprek met Soufyan Aarab:

Aarab vocht voor het laatst bij Fight Club Den Haag – Old Skool Heroes 3.0 en verloor daar zijn partij tegen Karl Nickel uit Duitsland op Submission. En is daarmee op een 3 Fight lose streak. De KOPS vechter staat te popelen om weer in de kooi te stappen om weer een win op zijn record te zetten.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY