2 MMA partijen bekend gemaakt voor MAXPAIN in Genk

4 grote namen uit de Nederlandse en Belgische MMA scene zullen op deze kaart vechten.

Jose Vava Kikumbi vs Victor Kuku

Op 8 Februari zal MaxPain plaats nemen in Genk met 2 bijzondere partijen. De Belgische Jose Vava Kikumbi keert weer de ring in en zal het opnemen tegen Victor Kuku die terug van weg geweest is.

Kuku die vocht zijn laatste 2 partijen bij World Fighting League MMA 2 & 3 en verloor beide partijen. Zijn laatste partij vocht hij tegen Mehrdad Kavand in het welterweight toernooi van WFL.
Kikumbi die op een 5 fight lose streak was is in 2019 daarvan terug gekomen en won 2 partijen achter elkaar. Hij won op 16 Maart de titel bij Idsteiner Fight Night 1.

Maarten Wouters vs Fernando Groenhart

Ook zal deze avond Maarten Wouters het opnemen tegen “The Flash” Fernando Groenhart. Wouters vocht de laatste keer tegen Raymond Jarman waar hij van verloor op submission. Lees meer over dat gevecht hier. De partij daarvoor won Wouters de titel tegen Tonny van Dijk bij Strenght & Honour Championship 15.

Fernando Groenhart die stapt na een jaar weer de ring in om MMA te vechten. Op 24 Februari 2019 stapte Groenhart in de ring bij Fight Club Den Haag en vocht tegen de Spaanse Alberto Vargas, waar hij van won op TKO.

Bekijk alle informatie over het evenement hier.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNews

RELATED BY