CSA weer goed vertegenwoordigd op het volgende Big Game event in Duitsland

21 Maart zullen de vechters van CSA Helmond reizen naar Duitsland om de ring in te stappen

Van de week werd duidelijk dat middleweight Pim Kusters en Featherweight Jordy Bakkes weer naar Duitsland af zullen reizen om in de Big Game ring te verschijnen.

De heren zullen niet op onbekend terrein stappen sinds ze vaker hebben gevochten bij de Duitse organistatie. Beide jongens komen uit voor CSA Helmond van Marco van de Broek en trainen samen met Nederlandse toppers zoals Duane van Helvoirt & ex UFC kampioen Germaine de Randamie.

Jordy Bakkes

De Nederlandse Featherweight uit Roermond zal voor de 3de keer de ring in stappen bij Big Game 2. Hij won zijn pro debuut daar van Ivan Bolschakov en verloor in Maart 2019 zijn eerste pro gevecht van Artur Aliev waar hij vocht voor de titel.

Pim Kusters

Teamgenoot van Jordy Bakkes, Pim Kusters maakte zijn pro debuut ook bij Big Game 2 en won die op TKO in de eerste ronde van Bashir Bashirov. Zijn laatste partij verloor hij van Marek Mazuch op Decision in September 2019.

De tegenstanders voor beide jongens zijn nog niet bekend.

Comments

comments

Categories
Big GameMMA NieuwsNews

RELATED BY