ATLAS MMA zoekt voor 25 April vechters voor ATLAS MMA 7

Atlas MMA is een hele weg gekomen sinds het eerste event in 2017. De zevende editie staat alweer voor de boeg en Atlas MMA is in de tussentijd uitgegroeid tot een broedplaats voor nieuw talent. De organisatie blijft elke keer verbeteren in aankleding en show maar het belangrijkste is dat ze altijd een sterke matchmaking hebben.

Met het succes komt er natuurlijk een tijd om nog groter te gaan en zoals we gehoord hebben doen ze dat ook 25 april. Voor de zevende editie verhuizen ze naar een grotere locatie en zijn op zoek naar atleten!

Om atleten op te geven stuur de volgende informatie zo aangevuld mogelijk naar h-kina@hotmail.nl ter attentie van Harun Kina.

Naam:
Gewicht:
Amateur of Pro:
Record:
VA Nummer:
Nick name:
Land van herkomst:
Stad:
Team:
Vechtsport achtergrond:

Comments

comments

Categories
ATLAS MMAMMA NieuwsNews

RELATED BY