Hubert Geven moet BKB finale uitstellen

Vanmorgen verklaarde Hubert Geven via social media dat hij zijn linkerhand heeft gebroken in voorbereiding op het Bare Knuckle Boxing finale. Daardoor kan de finale die op 25 januari in de Indigo at the O2 Arena te Londen niet doorgaan. Hij geeft ook aan dat de finale verplaatst word naar een later tijdstip en hij daar dus nog aan zal deelnemen.

Zijn tegenstander Dean “Smudger” Smith laat ook van zich horen via social media en geeft zelf aan dat hij de extra tijd die hij nu heeft voor de voorbereiding zal gebruiken om wat eigen kwaaltjes op te lossen. Hij heeft wel een andere tegenstander aangeboden gekregen voor een reguliere partij maar zegt waarom zou ik blessures riskeren in een reguliere partij als de finale de grootste in zijn carrière zal zijn.

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

RELATED BY