Reinier de Ridder staat in februari weer in de ONE kooi

De Ridder zal tijdens ONE Championship: Warriors Code uitkomen tegen de Braziliaan Leandro Ataides

Oprichter van Combat Brothers in Breda, Reinier de Ridder is nog altijd ongeslagen in zijn MMA carrière. Met elf overwinningen en een 100% finish ratio is hij hard op weg naar een titleshot. Even leek het erop dat hij die ook zou krijgen na zijn overwinning over Gilberto Galvao maar nu blijkt toch dat hij toch eerst Leandro Ataides voorgeschoteld krijgt.

Leandro Ataides, de Braziliaanse Nova Uniao atleet heeft een record van 11-3 waarvan 6 (T)KO’s, 2 submissions en 3 beslissingen. Hij heeft momenteel een winstreak van 3 partijen over tegenstanders als voormalig kampioen Vitaly Bigdash en Michal Pasternak.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsOne FC

RELATED BY