Artur Szczepaniak vind eindelijk een tegenstander bij We Love MMA

Szczepaniak zou 23 November de kooi instappen bij Fight Explosion om een dag voor het gevecht erachter te komen dat zijn tegenstander Dhimitri Herri zich terug had getrokken.

De comeback van zijn de eerste loss van de Belg werd naar uitgekeken en werden er weer mensen teleurgesteld. Dit gebeurde ook in 2017 met Artur die op A1 World Combat Cup zou vechten toen zijn tegenstander op de dag zelf zoch terug trok.

Nu zal hij tegen Omar Amasha vechten bij We Love MMA. Amasha staat 4-2-0 en heeft zijn laatste gevecht verloren op beslissing. Ook Szczepaniak komt van een loss, hij vocht zijn laatste partij vorig jaar Maart bij Staredown 14 en verloor op Rear Naked Choke in de laatste ronde.

Bekijk hieronder de poster van zijn aankomend gevecht:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY