Tayron Chavarro vervangt Tonny van Dijk bij WFL MMA

World Fighting League heeft gelukkig een nieuwe tegenstander weten te vinden voor Losene "The Black Panther" Keita.
“The Black Panther” zag enkele weken geleden zijn tegenstander Tonny van Dijk uitvallen door een blessure, lees dat HIER terug. Ook spraken wij Keita voor het nieuws over de blessure op de podcast over zijn partij tegen Tonny van Dijk, dat kan je onderaan deze pagina nog even terugkijken. World Fighting League heeft nogal wat pech gehad met blessures deze editie maar heeft voor deze partij een vervanger kunnen vinden. Tayron Chavarro trainend uit Fight IQ met een black belt in BJJ zal de partij op short-notice aannemen tegen “The Black Panther” die zelf nog maar een white belt is. Natuurlijk is dit geen BJJ gevecht maar een MMA partij en Keita vertelde ons: “de verandering in tegenstander zal 0,0 invloed hebben op de uitkomst”.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsVideosWorld Fight LeagueWorld Fighting League MMA

RELATED BY