Jordy Bakkes treft Vano Shaxadze tijdens Big Game 4

CSA atleet Jordy Bakkes zal zijn derde partij draaien bij Big Game. Hij ontmoet de Georgiër Vano Shaxadze op 21 maart in Bochum, Duitsland.

Het was even onduidelijk wie de tegenstander zou worden van Jordy Bakkes maar de organisatie heeft iemand aangekondigd. Het zal de Georgiër Vano Shaxadze gaan worden die momenteel een ongeslagen record heeft van twee partijen. Het zal overigens de eerste keer zijn dat Shaxadze voor de organisatie zal gaan vechten.

Jordy Bakkes (3-1) zal voor de derde keer uitkomen voor Big Game waar hij afwisselend succes heeft geboekt. In zijn eerste uiting wist hij te winnen van Ivan Bolschakov via besluit en in de tweede uiting kwam hij net iets te kort tegen Artur Aliev. Dat was zijn enige verlies en in de tussentijd heeft Bakkes alweer een winst op zijn record gezet over het record van Arthur Demonceaux tijdens Grand Boxing 2.

De partij zal gevochten worden op bantamweight (61 kilo).

Comments

comments

Categories
AankondigenBig GameEventsMMA Nieuws

RELATED BY