Senol Yazici niet een maar twee keer in actie bij FCDH

Pro MMA atleet Senol Yazici zal op 23 februari aantreden bij FCDH tegenover Jose Vierra Texeira uit Luxemburg daarnaast komt hij in juni ook weer in actie

Vandaag werd bekend gemaakt dat pro MMA atleet Senol “The Ottoman Warrior” Yazici op 23 februari in actie komt tijdens FCDH: Lekker Rausuh. De laatste partij van Yazici was tijdens Strength and Honour waar hij zijn pro debuut maakte tegenover Jelle Zegers. Die partij won hij in de eerste ronde via een “rear naked choke”.

Hij zou short notice invallen tijdens We Love MMA in Duitsland maar die partij ging uiteindelijk niet door, lees dat HIER terug.

“The Ottoman Warrior” staat de 23ste tegenover de uit Luxemburg komende Jose “Gizmo” Vierra Texeira. “Gizmo” staat momenteel 2-0 in zijn pro carrière en heeft net als Yazici een tiental amateur partijen gedraaid. Een aan elkaar gewaagde match-up dus.

Daarnaast krijgen we net van de promoter te horen dat Yazici nog een keer FCDH zal vechten. Het evenement waar Senol weer zal staan zal plaatsvinden op 1 Juni 2020. Tijdens dat evenement zal Yazici  het gaan opnemen tegen de Belg Maynard van Laer (0-1) die eveneens op 23 februari in actie komt tijdens FCDH: Lekker Rausuh.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsFight Club Den HaagMMA Nieuws

RELATED BY