Reinier de Ridder pakt met winst een titleshot!

ONE Championship middleweight Reinier de Ridder staat aanstaande vrijdag tegenover Leandro Ataides in Jakarta. De winnaar verzekerd zichzelf van een shot tegen kampioen Aung La N Sang

De ongeslagen ONE Championship middelweight uit Breda, Reinier de Ridder staat aanstaande vrijdag voor zijn grootste gevecht in zijn ongeslagen carrière. In eerste instantie zou de Ridder al tegen middleweight kampioen Aung La N Sang vechten hoorden wij van Pieter Buist tijdens de Dutch Fight Podcast maar dat ging ineens niet meer door. De Ridder werd toen gematcht tegen Leandro Ataides die zelf ook dichtbij een titleshot zit en we dachten al dat het een number 1 contender fight zou zijn. Nu heeft ONE Championship  het ook bevestigd en de winnaar van deze partij zal later dit jaar strijden om de ONE Championship middleweight titel.

 

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsOne FCResultaten

RELATED BY