Fight Club Den Haag zet Heavyweight toernooi op in juni

Promoter Satisch Jhamai strikt vier heavyweights voor een toernooi tijdens Fight Club Den Haag op 1 juni

Fight Club Den Haag heeft voor 1 juni een heavyweight toernooi geplant staan en dat terwijl er niet al teveel heavyweights zijn in Nederland. Het toernooi zal op een avond uitgevochten worden, dat houdt in dat twee atleten twee keer op een avond zal moeten knokken. Er doen vier atleten aan mee, Willem Struik (3-5), Karl Nickel (4-0), Jan Lysak (2-16) en John Winter (1-0).

De 2 Nederlandse vechters in dit toernooi zijn Willem Struik en John Winter. Winter vocht voor het laatst op ATLAS MMA 6 en won daar van Damian Olszewski van wie hij won via KO. Struik verloor op 29 Juni 2019 van Ruud Vernooij op Submission en is op een 2 fight lose streak.

De 2 buitenlanders in het toernooi zijn Karl Nickel en Jan Lysak. Lysak vecht vanuit England en is op een 6 fight lose streak. De Duitse Karl Nickel vocht al eerder op Fight Club Den Haag tegen Stanislav Romanov waarvan hij op TKO won. Zijn laatste partij was ook bij Fight Club Den Haag waar hij op submission won van Soufyan Aarab.

Winter is een teamgenoot van Aarab en zit erop te wachten op wraak te nemen voor zijn teamgenoot. De vraag is zullen zij elkaar tegenkomen tijdens dit toernooit, want ze zullen op dezelfde avond loten trekken en weten dezelfde avond pas tegen wie ze zullen vechten. Welke match ups zie jij het liefst? Laat je mening hieronder achter.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsFight Club Den HaagMMA Nieuws

RELATED BY