Dutch Fight Podcast #09: Tayron Chavarro & Pieter Buist

Het is alweer de negende aflevering van de Dutch Fight Podcast en we hebben dit keer 2 gasten voor jullie!

In de negende aflevering van de Dutch Fight Podcast hebben we twee gasten, Tayron Agtereek Chavarro & Pieter Buist. We spreken met met de Amsterdammer, Tayron over zijn aankomende partij tegenover Losene Keita, hij nam deze partij afgelopen week aan en valt in voor Tonny van Dijk die zich moest afmelden voor het gevecht.

Pieter Buist vocht afgelopen weekend in Manilla de Filipijnen tegenover voormalige kampioen Eduard Folayang. Hij won van Foyalang met een split decision. Wij praten over zijn fight week en natuurlijk alle details na en tijdens het gevecht. Ook hebben wij het natuurlijk gehad over als hij een titel gevecht zal krijgen of niet.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsOne FCPodcastVideosWorld Fighting League MMA

Leave a Reply

RELATED BY