Willem Struik zet alle heavyweights “on notice”

Nadat hij alle heavyweights uitdaagde ging hij zelfs een stapje verder en beschuldigde Soufyan Aarab van het gebruiken van verboden middelen.
Tijdens de Dutch Fight Podcast die komende vrijdag online komt hadden we heavyweight Willem Struik in de aflevering. Struik neemt geen blad voor zijn mond en daagt alle heavyweights uit Nederland uit. Hij zou graag tegen een heavyweight in het bijzonder willen vechten en dat is Soufyan Aarab. Na het uitdagen van alle heavyweights, vroeg hij ze wel om van de anabolen af te blijven. Daarna beschuldigde hij Soufyan Aarab en vroeg om dat gevecht, of er nou wel of niet getest word. Hieronder de call out van Struik:
Vanavond spreken we Soufyan Aarab over de “call-out” en beschuldiging.

Comments

comments

Categories
Fight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY