(Update) Aung La N Sang tekent fightcontract maar niet tegen Reinier de Ridder

De ONE Championship middlweight kampioen heeft een fight contract ondertekend. Helaas is het niet tegen Reinier de Ridder.
Vorig weekend stond Reinier de Ridder tegenover Leandro Aitades in een number 1 contender fight. Die partij wist de Ridder te winnen via jurybesluit.Hij zou daarmee een titleshot verdienen maar middleweight kampioen Aung La N Sang laat via social media weten dat Reinier de Ridder niet de volgende is. We vroegen aan Reiner de Ridder wat er aan de hand is en die gaf het volgende antwoord: “Er is geen blessure ze willen dat ik binnen 8 weken weer vecht en ik heb tijd nodig om te herstellen van afgelopen weekend.” Het is lijkt ons niet raar dat iemand na het vechten van z’n oorlog tijd nodig heeft om te herstellen. En al helemaal als de volgende partij een titleshot is tegen middleweight Aung La N Sang.  

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsOne FC

RELATED BY