Dutch Fight Podcast #10: Willem Struik en John Winter

De tiende aflevering van de Dutch Fight Podcast was een opmerkelijke om het zo maar te zeggen.

Alweer de tiende aflevering van de Dutch Fight Podcast! Wij hadden het ook niet in de gaten maar “I guess time flies when your having fun”. Deze aflevering hadden we twee gasten, beide heavyweights en beide in het heavyweight toernooi van Fight Club Den Haag, namelijk Willem Struik en John Winter.

Als eerste spraken we Willem Struik en die had nogal het een en ander te zeggen had over de heavyweight divisie, lees dat HIER terug. We hebben het over het zijn achtergrond, het heavyweight toernooi en hij daagt alle heavyweights uit ongeacht record en of steroïde gebruik. Daarnaast vroeg hij om een specifiek gevecht tegen Soufyan Aarab die hij daarnaast ook beschuldigde van het gebruik van verboden middelen.

John Winter belde ook in bij ons in de podcast om het te hebben over het heavyweight toernooi en maakte gek genoeg ook een opmerking over steroïde gebruik in de Nederlandse MMA scene. Hij noemde geen namen maar zei dat er wel degelijk mensen in NL rondlopen die aan de doping zitten. Daarnaast had Winter ook wat te zeggen over de beschuldigingen naar zijn trainingspartner Soufyan Aarab en aangezien Winter en Struik in hetzelfde toernooi vechten kan dat nog interessant worden.

 

Comments

comments

Categories
Fight Club Den HaagMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY