Senna van de Veerdonk wint haar tweede pro gevecht

De Judoka keerde dit weekend weer terug de ring in bij Fight Club Den Haag Lekkah Rausuh

Van de Veerdonk zou het eigelijk opnemen tegen Cindy Dandois, waar ze eerder tegenover gematched stond bij Fight Club Den Haag. Maar Cindy moest zich terug trekken door een gebroken neus buiten de ring om. Ons werd verteld dat de partij verschoven zou worden naar afgelopen weekend, maar ook dat ging niet door. Reden is nog onbekend.

Inplaats van Dandois stapte van de Veerdonk tegen Kaylee Vos van Mike Gym. Kaylee was 1-0-0 en vocht haar debut partij bij Enfusion MMA tegen Chellina Chirino waarvan ze met een beslissing won. Van de Veerdonk vocht haar pro debut partij bij Fight Club Den Haag tegen invaller voor Dandois, Yamila Sanchez uit Spanje.

Het gevecht liep goed uit voor van de Veerdonk die in de tweede ronde op armbar vanuit de triangle won van Kaylee Vos.

Hieronder de video met de beslissing van Senna van de Veerdonk haar facebook:

2-0 🙏🏻

Geplaatst door Senna Van de Veerdonk op Zondag 23 februari 2020

Comments

comments

Categories
EventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY