Check hier de livestream voor We Love MMA 53

Mocht je niet geinteresseerd zijn in Glory Kickboxing vanavond, heeft We Love MMA een livestream beschikbaar gesteld!

De Duitse organisatie We Love MMA heeft zijn octagon vandaag neergezet in Hannover in de Swiss Life Hall voor hun 53ste editie. In het main event staat er een heavyweight titel op het spel en de Duitsers Karl Nickel en Sebastiaan Herzberg zullen ervoor strijden. Ook staat er nog een bekende op de kaart namelijk Artur Szczepaniak. Hij zal het na een lange tijd aan de zijlijn opnemen tegen Mahmud Jaja.

De organisatie heeft een livestream beschikbaar gesteld waar je voor maar 7,99 het hele event kan zien. Check de link hieronder en enjoy.

Live-Stream Hannover, 29.02.2020 CET 7PM

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

RELATED BY