Nasr Essalhi vecht tegen Michiel Cornelis bij Enfusion

In Dordrecht zal op 4 April Fight Explosion Enfusion Nasr Essalhi het opnemen tegen Michiel Cornelis

Nasr Essalhi (2-3-0) stapt voor niemand uit de weg en staat op 4 April weer in de ring, in zijn hometown. Nasr Essalhi vocht voor het laatst vorig jaar in maart bij Staredown 14 tegen Julien Graco (10-4-0) waarvan hij een beslissing verloor.

Nu stapt Essalhi in de ring tegen de Belgische Michiel Cornelis (3-2-0) die in 2019 twee keer vocht, waarvan hij in Februari verloor op beslissing van Loic Pinto bij Cage Warriors Academy Brussels 1 en zijn laatste partij won bij Strenght & Honour Championship 15 van Said Bamatkerejev.

Hieronder de announcement van Fight Explosion:

šŸ„Š THERE IS NO LIMITNASR ESSALHI vs. MICHIEL CORNELISDeze namen zijn je niet onbekend als het gaat om MMA. Deze…

Geplaatst door FightExplosion Enfusion ECE Dordrecht op Zondag 1 maart 2020

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsFight Explosion EnfusionMMA NieuwsNews

RELATED BY