Jairzinho Rozenstruik vs Francis Ngannou gaat door

De partij tussen de #2 & #6 heavyweights zou plaatsnemen op 28 maart

Maar door de corona virus heeft de UFC 3 evenementen gecanceld waaronder het evenement waar Rozenstruik in de main event stond tegen Francis Ngannou. Het enige evenement die door zou gaan was UFC 249 waar Khabib Nurmagomedov het op zou nemen tegen Tony Ferguson. Vorige week werd bekend gemaakt dat die partij voor de 5de keer word gecanceld omdat Khabib, Rusland niet uit kan. Hiermee werd direct ook gespeculeerd dat UFC 249 gecanceld zou worden wat dus niet zo blijkt te zijn.

Ferguson gaat het nu opnemen tegen Justin Gaethje voor de interm titel. Maar hierdoor is er goed nieuws voor Rozenstruik want zijn partij is nu verplaatst naar UFC 249 melde hij vandaag op zijn instagram. Waar dit gevecht plaats zal vinden is nog steeds onduidelijk en krijgen we van de week te horen.

Rozenstruik is op een 4 fight win streak in de UFC en won zijn laatste 2 partijen van Andrei Arlovski & Alistair Overeem. Ngannou is op een 3 fight win streak en won zijn laatste 2 partijen van Cain Velasquez & Junior Dos Santos. De winnaar van deze partij zal hoogstwaarschijnlijk tegen de winnaar van Stipe Miocic en Daniel Cormier vechter voor de Heavyweight titel.

Bekijk hieronder het bericht van Jairzinho Rozenstruik:

Vorige week spraken wij Bigi Boy op de podcast over zijn training van deze partij en zijn afgelopen partij tegen Overeem. Heb je die gemist dan kan je die hieronder nog bekijken:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY