Overeem vecht vanavond tegen Walt Harris

Nog een partij die een aantal keer uitgesteld werd, maar vanavond is het zo ver.

Vanavond stapt Nederlandse heavyweight Alistair Overeem (45-18, 1 NC) weer in de kooi tegen Walt Harris. De heavyweights stonden al 2 keer eerder op de kaart maar Harris zijn stiefdochter werd in November vermist en werd later dood gevonden. Hierdoor was Harris geforceerd om zich terug te trekken uit zijn partij met Alistair Overeem.

Surinaamse heavyweight Jairzinho Rozenstruik verving Harris en won in de laatste ronde met op KO van Overeem. Sinds dien is de partij tussen Overeem en Harris herboekt, alleen is die weer uitgevallen door de corona situatie.

Nu is het eindelijk zo ver en zullen de heren vanavond eindelijk tegenover elkaar staan. Harris won zijn laatste partij in 12 seconden van Aleksei Oleinik via KO. De partij zal weer worden opgepikt in de main event van UFC Portland op 11 April.

Bekijk hierboven de preview van hun partij.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFCVideos

RELATED BY