Francis Ngannou wint met KO van Rozenstruik

Velen dachten al dat dit gevecht niet de eerste ronde uit zou komen.

De heavyweight stonden eindelijk tegenover in de kooi nadat de UFC de partij 2 keer moest verzetten door de corona situatie. En vele speculeerde dat het gevecht binnen 1 ronde beslist zou worden. En dat werd het ook, binnen 1 minuut.

Rozenstruik opende met low kicks maar The Predator stormde op Bigi Boy af. En raakte hem met een stoot tegen de kooi die Rozenstruik neersloeg. Dit is Rozenstruik zijn eerste verlies in zijn MMA carriere. Hij liet na de partij via zijn instagram weten dat hij in orde is en poste een foto samen met Ngannou.

Vandaag poste hij ook op zijn instagram een bericht voor zijn fans:

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsPPVResultatenUFCUFC

RELATED BY