Souwer vind nieuwe motivatie om zijn carrière met een knal af te sluiten

We spraken de kickbokslegende tijdens de 18e aflevering van de Dutch Fight Podcast en hij gaf aan tijdens deze lockdown enorm veel motivatie te hebben gevonden om nog wat knalpartijen neer te zetten.

Dat ONE Championship overal kickboks talent aan het vergaren is dat blijkt nogal. De Nederlanders zijn ook erg goed vertegenwoordigt met, Flyweight Kickboxing kampioen Ilias Ennahachi en Lighweight Kickboxing kampioen Regian Eersel. Daarnaast hebben ze onder andere ook Tayfun Ozcan, Nieky Holzken en Andy Souwer in hun rankings staan.

Een aantal van die namen heeft Andy  Souwer al een paar keer voorbij zien komen in zijn lange carrière maar ook bijvoorbeeld Giorgio Petrosyan, Yodsanklai en als laatst word er gesproken over het tekenen van fenomeen Buakaw Banchamek. Allemaal interessante namen volgens Souwer en hij weet dat hij echt op zijn laatste hoofdstuk is begonnen van zijn carrière. Hij heeft nog een aantal partijen op zijn contract staan die hij uit zal vechten voordat hij de handschoen voor goed ophangt.

Tijdens het hele Covid gebeuren heeft hij in de rust weer motivatie gevonden om nog eenmaal te shinen voor de fans. Waar hij vroeger de sport op momenten verafschuwde zegt hij nu nieuwe liefde te hebben gevonden en hoe beter om je carrière af te sluiten met wat knalpartijen tussen legendes van de sport. Hij is er helemaal klaar voor om de fans nog een run te laten zien en daarbij geeft hij aan weer volledig scherp te zijn.

Comments

comments

Categories
Kickboxing NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY